همه چیز در مورد ایزوپروپیل میریستات

ایزوپروپیل میریستات ماده‌ای است که ممکن است قبلاً به طور ناآگاهانه از آن استفاده کرده باشید. ایزوپروپیل میریستات یک روغن مصنوعی است که از دو جزء ساخته شده است. اولین جزء، ایزوپروپیل الکل است، عامل ضد میکروبی مورد استفاده در برخی از ضدعفونی‌کننده‌های دست، دستمال مرطوب کودک و فرمول‌های ضدعفونی‌کننده. جزء دوم اسید میریستیک است که یک اسید چرب طبیعی است که اغلب در روغن نارگیل، جوز هندی و چربی‌های حیوانی مانند کره یافت می‌شود – این دو عنصر وقتی با هم ترکیب می‌شوند یک نرم‌کننده استثنایی را تشکیل می‌دهند.

نکته 1: قیمت ایزوپروپیل میریستات بر اساس گرید و میزان خرید ، میتواند متفاوت باشد.

نرم کننده ها مواد غلیظ و کمی مومی هستند که به حفظ سد طبیعی پوست کمک می کنند و ظاهر آبرسانی دلخواه را به پوست می دهند. سد طبیعی پوست، اولین لایه های پوست و روغن های محافظی است که تولید می شود، سبوم. اختلال در سد طبیعی پوست با بیماری های پوستی مانند اگزما مرتبط است، بنابراین سلامت سد پوست برای پاکسازی پوستی سالم ضروری است.

ایزوپروپیل میریستات دارای مزیت اضافه ای است که باعث افزایش نفوذ مواد به داخل پوست می شود. این بدان معناست که مواد اصلی در مراقبت از پوست شما می توانند عمیقاً به پوست نفوذ کنند و ظاهر پوست را بهبود بخشند.

ایزوپروپیل میریستات

مزیت : ایزوپروپیل میریستات به عنوان یک نرم کننده عمل می کند و به حفظ سد طبیعی پوست و حفظ رطوبت کمک می کند. همچنین به افزایش نفوذ مواد اصلی در محصول شما کمک می کند.

نه چندان خوب: ایزوپروپیل میریستات می تواند برای انواع پوست های احتقانی بسیار سنگین باشد و می تواند نفوذ مواد را افزایش دهد و به طور بالقوه احتمال مسدود شدن پوست را افزایش دهد.

برای کیست؟ انواع پوست های خشک تا معمولی بیشترین بهره را از توانایی های قفل کننده رطوبت خواهند برد. با این حال، برای اکثر انواع پوست مناسب است، به جز آنهایی که حساسیت مشخصی به آن دارند، یا کسانی که فعالانه در تلاش برای رفع احتقان پوست خود هستند.

مواد سینرژیک: با اکثر مواد به خوبی کار می کند.

مراقب باشید: از آنجایی که ایزوپروپیل میریستات به نفوذ مواد به پوست کمک می کند، به ویژه برای انواع پوست حساس، مهم است که سایر مواد موجود در محصول خود را ارزیابی کنید.

مزایای ایزوپروپیل میریستات چیست؟

حفظ رطوبت

کار به عنوان یک ایزوپروپیل میریستات نرم کننده به حفظ یکپارچگی سد طبیعی پوست کمک می کند. محصولات با ایزوپروپیل میریستات به ایجاد یک پوشش محافظ روی سطح پوست کمک می کنند. این به جلوگیری از از دست دادن رطوبت و محدود کردن قرار گرفتن پوست در معرض آلرژن ها و باکتری ها کمک می کند.

جذب

ایزوپروپیل میریستات جذب سایر محصولات را در پوست بهبود می بخشد. اغلب در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود تا پوست به طور موثر دارو را دریافت کند. این یک ویژگی عالی برای استفاده حداکثری از ترکیبات مراقبت از پوست است. با این حال، می تواند برای نوع پوست حساس تحریک کننده باشد یا برای انواع پوست های پر احتقان مسدود شود.

بافت

ایزوپروپیل میریستات می تواند به بهبود بافت محصولات کمک کند. این به ضخیم شدن محصول کمک می کند، که باعث افزایش احساس محصول بر روی پوست هنگام استفاده می شود. در فرمولاسیون، از چربی یا سنگینی بیش از حد مواد بر پایه روغن جلوگیری می کند اما امولسیون یکنواختی ایجاد می کند.

نکته 2: فروش ایزوپروپیل میریستات معمولا توسط فروشندگان عمده مواد شیمیایی انجام می شود.

آیا ایزوپروپیل میریستات ایمن است؟

طبق تحقیقات انجام شده توسط پنل تخصصی بررسی مواد آرایشی ، برای استفاده مشخص شده آن بی خطر است. با این حال، ایزوپروپیل میریستات می تواند باعث برخی مشکلات حساسیت شود. در یک مطالعه موردی منتشر شده در ژورنال، درماتیت تماسی پتانسیل ایجاد تحریک در انواع پوست های حساس را با استفاده از محصولات ایزوپروپیل میریستات بررسی کرد. آنها توانستند تشخیص دهند که در برخی از افراد، حدود 2 درصد، حساسیت مرتبط با این ماده وجود دارد.

مشکل دیگر ایزوپروپیل میریستات این است که کودوژنیک در نظر گرفته می شود، به این معنی که می تواند منافذ را مسدود کند. این می تواند دید منافذ را افزایش دهد و ممکن است به وجود لکه ها کمک کند. به همین دلیل، اگر پوست احتقانی دارید، بهتر است از محصولاتی با سطوح بالای ایزوپروپیل میریستات خودداری کنید. طیف گسترده ای از غلظت ها در محصولات با محدوده بین 0.001-20٪ استفاده می شود. غلظت‌های بالاتر معمولاً در محصولاتی مانند فونداسیون و مرطوب‌کننده‌های سنگین وجود دارد. سایر محصولات تمایل به استفاده از استحکام کمتر دارند.

استفاده های دیگر:

ایزوپروپیل میریستات گاهی اوقات به عنوان طعم دهنده مصنوعی در غذا استفاده می شود. همچنین در برخی از درمان‌های شپش سر استفاده می‌شود، زیرا این ماده مومی روی شپش‌ها را می‌پوشاند و از تامین آب یا غذا جلوگیری می‌کند.

نامهای دیگر:

ایزوپروپیل میریستات را می توان با نام های 1-متیل اتیل استر تترادکانوئیک اسید، تترادکانوئیک اسید، IPM، ایزوپروپیل استر میریستیک اسید، ایزوپروپیل میریستات، ایزوپروپیل تترادکونوات، میریستیک اسید، ایزوپروپیل استر، 1-متیل اتیل تترادکانوات، 1-متیل اتیل تترادکنوات، 1-متیل ترادکانوات، 1-متیل میریستات نامید.


لینک های کوتاه این مطلب:

http://gg.gg/11k66i

https://is.gd/poUbDl