ویرگول
ورودثبت نام
احسان!
احسان!
خواندن ۱ دقیقه·۱ سال پیش

چگونه یوتیوب را حذف کنیم Youtube

یوتیوبیکیازمحبوب‌ترینوب‌سایت‌هایاینترنتیاستکهمیلیاردهاکاربرهرروزساعت‌هاویدیوتماشامی‌کنند.اماوقتیمیخواهیدحسابYouTubeخودراحذفکنیدچهاتفاقیمیافتد؟
https://seofox.ir/%d8%b3%d8%a6%d9%88-%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%86%d9%87/

حذف یک حساب YouTube در واقع بسیار آسان است، اما چند نکته وجود دارد که قبل از انجام آن باید بدانید. ابتدا، وقتی حساب خود را حذف می کنید، همه ویدیوهای شما از YouTube حذف می شوند. این بدان معناست که اگر ویدیویی دارید که می‌خواهید آن را نگه دارید، قبل از حذف حساب خود باید آن‌ها را دانلود کنید.


دوم، حذف حساب YouTube شما، هر حساب Google+‎ مرتبط با آن را نیز حذف می‌کند. بنابراین اگر از YouTube برای اهداف تجاری یا بازاریابی استفاده می کنید، ممکن است بخواهید حساب +Google خود را فعال نگه دارید.


در نهایت، پس از حذف اکانت یوتیوب، آن را نمی توان بازیابی کرد.

طراح وب و متخصص سئو | Https://ChiChist.Com
شاید از این پست‌ها خوشتان بیاید