<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0">
    <channel>
        <title>نوشته های Cicachem</title>
        <link>https://virgool.io/feed/@cicachem</link>
        <description>سیکاکم بازار آنلاین مواد خام شیمیایی</description>
        <language>fa</language>
        <pubDate>2026-06-10 22:34:15</pubDate>
        <image>
            <url>https://files.virgool.io/upload/users/900993/avatar/JgQ6Ho.jpeg?height=120&amp;width=120</url>
            <title>Cicachem</title>
            <link>https://virgool.io/@cicachem</link>
        </image>

                    <item>
                <title>اسید اولئیک، فوائد و خاستگاه آن</title>
                <link>https://virgool.io/@cicachem/oleic-acid-x3tofylzkxpa</link>
                <description>زمان مطالعه: 5 دقیقهاسید اولئیک، به عنوان یک اسید چرب امگا 9 شناخته می شود، به این معنی که بدن انسان به طور طبیعی آن را تولید می کند.همچنین می تواند در بسیاری از روغن های گیاهی (مانند خولان، دانه انگور و  روغن زیتون)، حیوانی و چربی های گیاهی یافت شود. خواص طبیعی اسید اولئیک  این است که بی بو و بی رنگ است. اعتقاد بر این است که این ماده یک ماده  عالی برای جلوگیری یا ترمیم پوست خشک و پیر است.سیکاکم تامین کننده اسید های چرب و اسید اولئیک در کشور با کیفیتی بینظیر، با ما تماس بگیرید.اسید اولئیک چیست؟از دیدگاه شیمیایی، این اسیدها اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و به این  معنی است که یک پیوند دوگانه ایجاد می کند، این اسید را از اسید لینولئیک  غنی ترمی کند. تحقیقات نشان داده است که مخلوط کردن اسید اولئیک با سایر  اسیدهای چرب، مانند اسید لینولئیک، فواید شگفت انگیزی را در حفظ آرامش،  تغذیه و مرطوب شدن پوست نشان داده است.اسید اولئیک به عنوان فرم پایدارتر اسیدهای چرب در نظر گرفته می شود. به همین دلیل است که در بسیاری از محصولات آرایشی بهداشتی نیز وجود دارد تا باعث تقویت بافت و محافظت از برخی از مواد حساس دیگر مانند آنتی اکسیدان ها در برابر نور و هوای زیاد شود.استفاده از این ماده به صورت موضعی یا مصرف روغن زیتون می تواند برای  پوست شما مضر باشد، زیرا منجر به ایجاد اختلال در پوست شما می شود.فواید اسید اولئیک:اسید اولئیک به عنوان یک مرطوب کننده عالی عمل می کند:برخی از روغن های غنی از اسیدهای اولئیک مانند روغن زیتون، روغن  آووکادو، روغن بادام و برخی دیگر به عنوان یک مرطوب کننده فوق العاده بر  روی پوست شما عمل می کنند اما برای افراد دارای پوست چرب می تواند خطرناک  باشد. این رطوبت از دست رفته را دوباره جبران می کند، که به طور طبیعی با  افزایش سن اتفاق می افتد.اگر پوست ما فاقد رطوبت باشد، می تواند منجر به تیرگی، پوسته پوسته شدن  شود و آکنه را بیشتر کرده و لایه محافظ را از بین ببرد. پوست مرطوب کمتر  خشک می شود و نمی تواند آسیب بیشتری به پوست شما وارد کند.اگر آن پایه بی عیب و نقص را برای ظاهر آرایش خود می خواهید، پس این بهترین راهی است که می توانید انتخاب کنید.با رادیکال های آزاد مبارزه می کند:رادیکال های آزاد می توانند با آسیب رساندن به سلول های DNA پوست، روند پیری را تسریع کنند.  این آسیب می تواند تغییرات رنگ پوست، بافت پوست، رگهای خونی شکسته و لکه  های تیره را تحریک کند.همچنین با کلاژن و الاستین بهم می خورد و پوست را افتاده و شل می کند.  پوست انعطاف پذیری و استحکام خود را از دست می دهد، در نتیجه خطوط ریز و  چین و چروک ایجاد می شود.اسید اولئیک یک ماده محبوب است که به درمان پوست خشک و بالغ از اعماق  درون کمک می کند. همچنین در مدیریت علائم پیری موجود نیز مفید است. با  استفاده مداوم از اسید اولئیک، می توانید به تاخیر انداختن روند پیری کمک  کنید.خواص ضد التهابی و درمانی:همانطور که قبلاً گفته شد، اسید اولئیک به ترمیم، تعادل، آرامش کمک می  کند و به عنوان یک مانع محافظتی طبیعی برای پوست عمل می کند. این ماده نه  تنها یک ماده عالی برای حفظ رطوبت است، بلکه از پوست در برابر همه عوامل  خارجی مانند آب و هوا، آلودگی، قرار گرفتن در معرض آفتاب، آسیب به محیط  زیست و غیره محافظت می کند.اسید اولئیک همچنین می تواند به آرامش شرایط پوستی شدید مانند پسوریازیس، اگزما و روزاسه کمک کند.اسید اولئیک به عنوان تقویت کننده نفوذ:هنگامی که به صورت موضعی استفاده می شود، اسید اولئیک می تواند مانع  طبیعی لیپید (که به عنوان مانع پوست یا مانع رطوبت شناخته می شود) پوست، که  از لایه های سلول های مرده پوست و چربی های طبیعی تشکیل شده است، تنظیم  کند. موانع لیپیدی آسیب دیده می تواند باعث تحریک، حساسیت، خشکی، شکنندگی،  قرمزی و خارش پوست شود.این بدان معنی است که تمام آنتی اکسیدان ها، هیدراتاسیون و مواد مغذی  موجود در محصولات می توانند به راحتی در لایه های پوست نفوذ کنند. این می  تواند پوست شما را از درون ترمیم و تغذیه کند، تمام تعادل و آبرسانی لازم  را به پوست انجام داده و ظاهر جوان و سالم شما را نرم، لطیف، صاف و درخشان  می کند.آیا می دانید؟افرادی که پوست خشک دارند می توانند از روغن های غنی از اسید اولئیک  بهره مند شوند، در حالی که افرادی که پوست چرب دارند با استفاده از روغن  های غنی از اسید لینولئیک مزایای بیشتری را تجربه می کنند.5. خواص ضد پیری و آنتی اکسیدانی:همانطور که قبلاً در مورد آن صحبت کردیم، اسید اولئیک به سرعت در لایه  های پوست نفوذ می کند تا رطوبت از دست رفته را حفظ کند. بدون چربی، پوست ما  تمایل به خشک شدن دارد، که در نهایت آن را در برابر خطوط ریز، چین و چروک و  افتادگی پوست آسیب پذیر می کند.از طرف دیگر، ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در این ماده می تواند از آسیب در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند  تا جوانی، صافی و استحکام را برای مدت زمان طولانی تری حفظ کند. همچنین می  تواند پوست شما را از آسیب بیشتر نجات دهد و آسیب های گذشته را برطرف کند.روغنهایی که سرشار از اسید اولئیک هستندروغن زیتون:روغن زیتون یکی از مواد محبوب موجود در پخت و پز است که در لوازم آرایشی  مختلف، صابون ها، داروها و سایر موارد استفاده می شود. 55 تا 80 درصد روغن  زیتون از این ماده ساخته می شود. روغن زیتون نیز مانند اسید اولئیک غنی از  آنتی اکسیدان است و حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده است که از پوست در برابر  آسیب محافظت می کند.روغن آووکادوروغن آووکادو تقریباً از 70 درصد اسید اولئیک، یک اسید چرب امگا 9 تشکیل  شده است. روغن آووکادو به دلیل توانایی تولید روغن و چربی های سالم در  محصولات مراقبت از پوست و محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.  همچنین در مرطوب سازی و محافظت از پوست در برابر رادیکال های آزاد مضر مفید  است وبه افزایش متابولیسم کلاژن کمک می کند.روغن ماكاداميا:روغن ماكادامیا همچنین سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده یا اسیدهای چرب  امگا 9 است كه از مزایای بازسازی، نرم سازی و مرطوب سازی پوست برخوردار  است.سایر مزایای اسید اولئیک برای سلامتی:روغن زیتون که غنی از اسید اولئیک در نظر گرفته می شود، برای سلامت قلب و  عروق مفید است و به کاهش فشار خون کمک می کند. این ماده ساختار چربی غشایی  را در بدن کنترل می کند که مسئول پروتئین G است.یک رژیم غذایی غنی از اسید اولئیک با حفظ سطح کلسترول HDL که می تواند فواید خارق العاده ای برای سلامتی شما داشته باشد، اثرات کلسترول را کاهش می دهد.عنصر اصلی برای کاهش وزن در نتیجه اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع در  نظر گرفته می شود. اسید اولئیک یک عنصر مهم در کنترل انسولین اضافی است که  برای کاهش وزن ضروری است.این ماده همچنین می تواند در درمان آلزایمر کمک کند. مطالعات نشان داده  است که افرادی که از مقادیر کم اسید اولئیک رنج می برند دارای اختلال  شناختی خفیف هستند.عوارض جانبی روغن اولئیک:اگر به صورت موضعی و یا به صورت روغن زیتون از اسید اولئیک استفاده شود،  می تواند مانع پوست شود. در صورت بروز هرگونه حساسیت، تحریک، خارش، قرمزی  یا تیرگی روی پوست، از مشاوره متخصص خود استفاده کنید.اسید اولئیک به طور کلی برای افراد با حساسیت بالا مناسب نیست. استفاده  از مکمل های اسید اولئیک هنگام استفاده از داروهای رقیق کننده خون می تواند  باعث افزایش فشار خون و خونریزی شود. با وجود تمام جنبه های مفید اسید  اولئیک، لازم است به یاد داشته باشید که این اسید چرب در صورت استفاده به  صورت خالص می تواند پوست شما را تحریک کند. با این حال، می توانید با ترکیب  روغن های گیاهی غنی از این ماده، برنامه روزانه مراقبت از پوست خود را  ارتقا دهید.ضمنا برای خرید اسید اولئیک و سایر اسیدهای چرب با همکاران ما در واحد فروش سیکاکم تماس حاصل فرمائید. جهت مشاهده اطلاعات این محصول اینجا کلیک کنید.</description>
                <category>Cicachem</category>
                <author>Cicachem</author>
                <pubDate>Mon, 20 Dec 2021 22:25:08 +0330</pubDate>
            </item>
                    <item>
                <title>مونو اتانول آمین شازند</title>
                <link>https://virgool.io/@cicachem/mea-wfotqy89iare</link>
                <description>مونو اتانول آمین (MEA یا ETA) یک ترکیب شیمیایی مایع بی رنگ، چسبناک و آلی است که به آن اتانول آمین نیز می گویند. مونو اتانول آمین (MEA) یک اتانول آمین ساده با یک آمین اولیه و یک گروه الکل است. یک آمینو الکل چسبناک و رطوبت ساز با بویی نامطبوع مانند آمونیاک است.سیکاکم تامبن کننده مواد اولیه شیمایی، تامبن کننده این ماده با قیمت و کیفیت بسیار عالی، جهت استعلام موجودی و قیمت با همکاران ما در واحد فروش سیکاکم تماس حاصل فرمائید.کاربردهای مونو اتانول آمینMEA عمدتا در شیرین سازی گاز طبیعی و گاز زغال سنگ و به عنوان صابون یا آمیدها در مواد شوینده سنگین استفاده می شود. از مونو اتانول آمین در تولید آمین های اتیلن نیز استفاده می شود. کاربرد اصلی آن برای مواد اولیه در تولید مواد شوینده، امولسیون کننده جلا، داروها، بازدارنده های خوردگی و واسطه های شیمیایی است.این ماده در دمای زیر 51 درجه فارنهایت به صورت جامد است و به عنوان سورفاکتانت، واکنشگر فلوریمتری و برای حذف CO2 و H2S از گاز طبیعی و گازهای دیگر استفاده می شود. MEA با واکنش اکسید اتیلن با آمونیاک آبی تولید می شود. مصارف مصرف کننده شامل تولید محصولات الکتریکی و الکترونیکی، محصولات فلزی و کاغذی و همچنین محصولات مراقبت شخصی است.مواد شوینده:مونو اتانول آمین به عنوان یک جز در فرمولاسیون مواد شوینده برای لباسشویی و ظرفشویی، مواد چربی زدا، مواد شوینده و ضد عفونی کننده های چند منظوره توصیه می شود. همچنین می توان از MEA به عنوان ماده خنثی کننده در فرمول های شامپوی کارواش، مواد چربی زدایی به طور کلی پاک کننده های موم و به عنوان بازدارنده های خوردگی استفاده کرد.محصولات شیمیایی کشاورزی:MEA، به عنوان عامل خنثی کننده برای امولسیون کننده های آنیونی استفاده می شودتصفیه گازها:از اتانول آمین ها می توان برای تصفیه گاز طبیعی و گاز باقیمانده نفت در جذب دی اکسید کربن استفاده کرد. در سیستم های گازی حاوی دی اکسید کربن، MEA می تواند به عنوان یک جاذب انتخابی استفاده شود و نقش مهمی در تولید آمونیاک، دی اکسید کربن مایع و یخ خشک دارد که در موارد اخیر امکان بازسازی را فراهم می کند.دیگر کاربردهای مونو اتانول آمینمونو اتانول آمین به دلیل واکنش آن با اسید چرب یا روغن نارگیل، به عنوان واسطه سنتز برای تولید آلکانول آمیدهای مربوطه توصیه می شود. به عنوان یک نتیجه از خواص آن، این محصول می تواند در بخشهای مختلف صنعتی مانند مواد شوینده، روغنهای روان کننده، محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی، شناورسازی مواد معدنی و غیره استفاده شود.از اتانول آمین ها همچنین می توان در فرمولاسیون محصولات دارویی، عوامل پراکندگی برای چسب ها، لاتکس و توسعه دهندگان عکاسی، تسریع کننده های ولکانیزاسیون لاستیک، بازدارنده های خوردگی، کنترل کننده های pH، واسطه های سنتز، لاک، مواد، مواد مرطوب کننده موم و صاف کننده، عوامل پلیمریزاسیون و کاتالیزورهای رزین پلی اورتان استفاده کرد.شرایط نگهداری مونو اتانول آمیناز آنجا که این محصول جاذب رطوبت (نم گیر) است، توصیه می کنیم برای کاهش جذب آب و جلوگیری از تیرگی در اثر تماس با هوا، فضای خالی از نیتروژن را در مخازن فراهم کنید. همچنین توصیه میکنیم MEA را به صورت فله در مخازن استیل ضد زنگ 316 یا 304، مجهز به سیم پیچ حرارتی بخار آب یا آب ذخیره کنید تا محصول در دمای بالاتر از نقطه انجماد آنها حفظ شود.بسته بندیبصورت بالک یا بشکه های جدید که وزن خالص آن 200 کیلوگرم است و هر 4 بشکه بر روی یک پالت قرار گرفته است.</description>
                <category>Cicachem</category>
                <author>Cicachem</author>
                <pubDate>Sun, 19 Dec 2021 16:04:22 +0330</pubDate>
            </item>
                    <item>
                <title>آنزیم های شوینده سیکاکم</title>
                <link>https://virgool.io/@cicachem/%D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-xarsjt0bvas9</link>
                <description>آنزیم های شویندهآنزیم های شوینده مولکول های بیولوژیکی هستند که واکنش های شیمیایی را کاتالیز می کنند (تسریع می کنند). آنزیم ها خاص هستند-آنها فقط روی مولکول های خاصی کار می کنند. به عنوان مثال، آنزیم سوکراز فقط با ساکارز پیوند خورده و آن را قطع می کند، نه هر نوع قند دیگر.ویژگی دیگر آنها این است که می توان آنها را بارها و بارها مورد استفاده قرار داد. یک آنزیم معمولاً حدود 10000 واکنش شیمیایی در ثانیه را کاتالیز می کند. این بدان معنی است که فقط مقدار کمی آنزیم برای تأثیر بسیار زیاد بر واکنش لازم است.میزان فعالیت آنزیم به میزان آن و همچنین دما و pH محلول واکنش بستگی دارد. مطلوب ترین pH برای بسیاری از آنزیم ها 6-8، در حدود خنثی است، اما موارد استثنایی وجود دارد: پپسین، یک آنزیم گوارشی در معده، در pH 2 بهترین عملکرد را دارد.آنزیم های موجود در پودرهای شستشومدتهاست که مردم روشهای استفاده از قدرت آنزیم ها برای تمیز کردن لباس را آزمایش می کنند. در واقع، اولین حق ثبت اختراع در سال 1913 بود.از آنجا که لکه ها از انواع مختلفی از مولکول ها ساخته شده اند، برای تجزیه آنها نیاز به طیف وسیعی از آنزیم ها است. پروتئازها، پروتئین ها را تجزیه می کنند، بنابراین برای لکه های خون، تخم مرغ، آب میوه و سایر پروتئین ها مفید است. آمیلازها نشاسته را تجزیه می کنند و لیپازها چربی ها را تجزیه می کنند. پودرهای لباسشویی معمولاً فقط حاوی یک نوع آنزیم هستند، اگرچه برخی از آنها دو یا هر سه آنزیم دارند.قفسه های سوپرمارکت ها با طیف گسترده ای از مواد شوینده لباسشویی، همراه با بسیاری از محصولات، عملکرد &quot;قدرتمند&quot; آنزیم ها را برای از بین بردن لکه &quot;برتر&quot; فراهم می کنند. اما فراتر از ادعاهای چشم نواز، واقعا یک ماده شوینده لباس با دیگری چه تفاوتی دارد؟ و آیا استفاده از آنهایی که حاوی این ماده هستند مزیتی دارد؟ترکیب مواد شوینده لباسشوییمواد شوینده از مخلوطی از مواد تشکیل شده اند، اما مهمتر از همه حاوی مواد شیمیایی به نام سورفاکتانت هستند که تجزیه و آلودگی را از بین می برند. سورفاکتانت ها - که شامل صابون معمول دست هستند - معمولاً آمفیفیلیک هستند، به این معنی که یک سر مولکول آب دوست است (به آب جذب می شود) و سر دیگر آبگریز است (آب را دفع می کند). انتهای آبگریز به سطح خاک روغنی می چسبد، در حالی که انتهای آب دوست به آب متصل می شود. مولکول های آب سورفکتانت را از لباس دور می کنند - خاک را با خود می برند - تا در پایان چرخه شستشو، شسته شود.مواد سورفاکتانت به تنهایی برای تمیز نگه داشتن لباس و بوی تازه کافی نیستند، بنابراین شوینده های لباسشویی غالباً حاوی مجموعه ای از مواد دیگر مانند مواد براق کننده، عطرها و آنزیم ها هستند. برای تمایز بین مواد شوینده حاوی آنزیم ها و آنهایی که فاقد آن هستند، محصولات به ترتیب از اصطلاحات &quot;بیولوژیکی&quot; و &quot;غیر بیولوژیکی&quot; استفاده می کنند. اما آیا آنزیم ها واقعاً قدرت پاک کنندگی را بهبود می بخشند؟چگونه تاثیرگذاری این مواداین مواد کمک بیشتری به تجزیه لکه هایی می کنند که از بین بردن آنها در غیر این صورت سخت است. مزیت اصلی استفاده از شوینده بیولوژیکی این است که در دمای پایین و در شستشوی سریع موثر است که باعث صرفه جویی در وقت، انرژی، آب و پول می شود. چهار کلاس عمده آنزیم های شوینده وجود دارد که هرکدام از آنها استفاده متفاوتی دارند:پروتئازها لکه های پروتئین را از بین می برند.لیپازها مواد چربی را تجزیه می کنند.آمیلازها لکه های مواد غذایی حاوی نشاسته را از بین می برند.سلولازها الیاف پنبه کوچکی را که در حین استفاده روی سطح پارچه تشکیل می شوند، تجزیه کرده و به از بین بردن آلودگی و تمیز نگه داشتن پارچه کمک می کنند.بیشتر شوینده های بیولوژیکی برای بهبود عملکرد کلی آنها، انواع آنزیم ها را - که اغلب از پروتئازها و لیپازها استفاده می کنند - ترکیب می کنند.اگر مقدار کمی شوینده بیولوژیکی روی لباس باقی بماند، می تواند پوست حساس را تحریک کند. به همین دلیل، استفاده از شوینده غیر بیولوژیکی در برخی شرایط، به ویژه برای شستن لباس برای نوزادان، ترجیح داده می شود. با این وجود، برای مقابله با لکه های سخت، شوینده های غیر بیولوژیکی معمولاً باید در دمای بالاتر استفاده شوند.کاربرد آنزیم ها در صنایع شویندهآنزیم ها به عنوان مواد موثره در شوینده ها مورد استفاده قرار می گیرند و به تمیز کردن لباس های شسته شده و ظروف به روشی کارآمد، محیطی و کم مصرف کمک می کنند.پروتئازها، لیپازها، آمیلازها دسته اصلی آنزیم های شوینده هستند که هر کدام مزایای خاصی را برای استفاده در لباسشویی و ظرفشویی اتوماتیک فراهم می کنند. پروتئازها اولین مواردی هستند که به طور گسترده در مواد شوینده لباس استفاده می شوند، که نه تنها قدرت پاک کنندگی را افزایش می دهند، بلکه مزایای زیست محیطی را نیز به همراه دارند.لیپازها و آمیلازها در بهبود کارایی مواد شوینده، به ویژه برای لباسشویی خانگی در دمای پایین و در عملیات تمیزکاری صنعتی، در سطح PH پایین تر، به پروتئازها متصل می شوند. سلولازها با جوان سازی یا حفظ ظاهر لباس های شسته شده به مراقبت کلی از پارچه کمک می کنند.مکانیزم مواد شوینده بر اساس آنزیم هااز نظر آنزیم های شوینده، شوینده ها در بازار بین المللی حاوی مواد اصلی هستند که تقریباً با مکانیسم های یکسان کار می کنند. خاک و لکه ها توسط عمل مکانیکی با کمک سورفاکتانت ها، مواد تشکیل دهنده و آنزیم ها پاک می شوند.پروتئازها، آمیلازها یا لیپازهای قلیایی موجود در مواد شوینده سنگین، خاک متصل به پارچه ها یا سطوح سخت را هیدرولیز و حل می کنند.سلولازها با هیدرولیز، پیوندهای گلیکوزیدیک را پاک می کنند که خاک های ذره ای متصل به میکروفیبرهای پنبه را از بین می برد. اثرات اصلی سلولازها، نرم کردن و بهبود روشنایی رنگ سطوح نساجی فرسوده است. سورفاکتانت ها سطح سطوح رابط را کاهش می دهند و نیروی دافعه بین خاک اصلی، خاک آنزیمی تخریب شده و پارچه را افزایش می دهند.دسته بندی آنزیم هاپروتئازهاپروتئازها بیشترین کاربرد آنزیم های شوینده را دارند. در مواد شوینده لباس، لکه های پروتئینی مانند سبزی، خون، تخم مرغ و عرق انسان از طریق پروتئولیز از بین می رود. در ADD، پروتئازها از بین بردن ذره های غذایی پروتئینی، که یک مشکل خاص در ظروف شیشه ای و کارد و چنگال است، ایمن می شوند. سرین پروتئازها مهمترین گروه برای کاربردهای شوینده هستند. پروتئین ها تجزیه هیدرولیتی زنجیره پپتید را کاتالیز می کنند. مهمترین پارامترهای واکنش هیدرولیز بستر S ،E/S ، pH، زمان واکنش و دما در دسترس سطح هستند. این پارامترها همراه با خاصیت و خواص آنزیم، مسئول روند واکنش روی یک لکه پروتئین مشخص هستند.آمیلازهانشاسته بومی فقط توسط α آمیلازها به آرامی تخریب می شود. ژلاتینه سازی و تورم لازم است تا نشاسته در معرض تجزیه آنزیمی قرار گیرد. برای اکثر غذاها، درجات مختلف ژلاتینه شدن ناشی از پخت و پز است. بنابراین، در مواد شوینده برای لباسشویی و ظرفشویی اتوماتیک، آمیلازها باعث از بین رفتن لکه های حاوی نشاسته، به عنوان مثال، ماکارونی، سیب زمینی، گراو، شکلات و غذای کودک می شوند. آمیلازها همچنین از چسبیدن نشاسته به سطح لباسشویی و ظروف جلوگیری می کنند. کمپلکسها یا محصولات واکنش بین پروتئین، نشاسته و یا چربی معمولاً در غذاهای آماده یافت می شوند. در چنین مواردی، اثرات هم افزایی آنزیمی امکان حذف خاک حتی با کارایی بیشتر از سیستم های تک آنزیمی را فراهم می کند.سلولازهاسلولازها پیوندهای β-1،4-glucosidic در سلولز را می شکافند و مستقیماً روی الیاف پنبه طبیعی یا مخلوط پنبه/کتان و قسمت سلولز در الیاف مصنوعی عمل می کنند. سلولازها در مواد شوینده استفاده می شوند تا پارچه های پنبه ای رنگ های شفاف، سطح صاف و لطیف خود را بازیابند و حفظ کنند. سلولازها با تراشیدن فاز و قرص های الیاف پنبه که با سایش و شستشوی عادی روی پارچه ایجاد می شوند، این اثرات را فراهم می کنند. سلولازها در تأمین این اثرات بی نظیر هستند.لیپازهازدودن چربی ها و روغن ها به دلیل آبگریز بودن قوی، در دمای پایین از لباس های شسته شده دشوار هستند. لیپازها تری گلیسیرید را به مونو و دی گلیسیریدهای آب دوست بیشتر، اسیدهای چرب آزاد و گلیسرول هیدرولیز می کنند. این محصولات هیدرولیز همگی در شرایط قلیایی محلول هستند.مزایای استفاده از آنزیم های شویندهصرفه جویی در مصرف انرژی خانگیبرای از بین بردن لکه، ماشین های لباسشویی معمولی خانگی از آب گرم استفاده می کنند، زیرا این باعث افزایش حلالیت لکه ها می شود. با این حال، گرم کردن آب تا دمای مورد نیاز مقدار قابل توجهی انرژی را مصرف می کند. با استفاده از آنزیم های شوینده که عملکرد خوبی در آب سرد دارند، اجازه شستشو در دمای پایین و حذف نیاز به آب گرم و مصرف انرژی را میتوان کاهش داد.حفظ جنس های نازک و ظریفلباس های ساخته شده از مواد ظریف مانند پشم و ابریشم در شستشوهای با درجه حرارت بالا آسیب می بینند و شلوار جین و جین به دلیل رنگ های تیره آنها کمرنگ می شوند. شستشو در دمای پایین با آنزیم های شوینده می تواند از این آسیب جلوگیری کند، به این معنی که مصرف کنندگان می توانند لباس ها را از طیف گسترده تری از مواد خریداری کنند بدون اینکه نگران آسیب دیدن آنها در هنگام شستشو باشند.بهبود روند تولید چرمصنعت چرم به دلیل فرآیند تولید چرم از نظر تاریخی مضر محسوب می شد. این روش سنتی شامل خیساندن پوست حیوانات در مخلوط ادرار برای از بین بردن موهای زائد، گوشت و چربی و سپس ورز دادن آنها در مدفوع سگ یا کبوتر با پای برهنه است. تخلیه و دفع پسماندهای بعدی به دلیل داشتن مقادیر زیاد سولفید غلیظ و کروم در پساب برای سلامتی انسان و محیط زیست بسیار خطرناک بود.این روش سرانجام در اوایل قرن بیستم توسط صنعت کنار گذاشته شد و یک فرآیند سازگار با محیط زیست با آنزیم های شوینده جایگزین شد. در نتیجه، سولفید سدیم خطرناک (که برای از بین بردن موی حیوانات از پوست استفاده می شود) 60٪ کاهش می یابد، در حالی که مصرف آب برای خیساندن و تراشیدن مو 25٪ کاهش می یابد. بعلاوه، میزان آلودگی و انتشار سموم 30٪ کاهش یافته است. این آنزیم ها هرگز به طور کامل جایگزین مواد شیمیایی صنعتی نشده اند. با این وجود، شرایط کار، کیفیت فاضلاب و زمان پردازش بسیار بهبود یافته است.جایگزینی سورفکتانتهای فسفات و مصنوعیافزایش قوانین منجر به محدودیت استفاده از صنایع شوینده لباسشویی از سورفاکتانت های مصنوعی دوستدار محیط زیست و نمک های فسفات شده است. در تلاش برای تولید محصولات سازگار با محیط زیست، چندین تولیدکننده مواد شوینده استفاده از آنزیم ها را در فرآیند تولید در ترکیب با غلظت های کم مواد مایع افزاینده و فسفات افزایش داده اند. این آنزیم های فعال بیولوژیکی شامل باکتری ها، مخمرها و قارچ ها هستند  که آلودگی شیمیایی کمتری ایجاد کرده و برخی از سموم را تجزیه می کنند.ضمنا جهت اطلاع از قیمت آنزیم های شوینده و همچنین دریافت آنالیز محصولات می توانید هم اکنون با کارشناسان فروش سیکاکم تماس حاصل فرمائید. برای مشاهده اطلاعات آنزیم ها کلیک کنید.</description>
                <category>Cicachem</category>
                <author>Cicachem</author>
                <pubDate>Sat, 15 May 2021 11:51:03 +0430</pubDate>
            </item>
            </channel>
</rss>